coaching voor een fijne huishond

Samen op pad

Een hond in huis kan soms best overweldigend zijn. First time puppy owner, trotse eigenaar van een herplaatser of loopt je hond al langer bij jullie thuis rond? Ik help jullie graag verder jullie weg te vinden om samen mooie avonturen te beleven.

Samen ontdekken, met fun en zelfvertrouwen

Nieuwe dingen leren doe je samen

De kracht van nieuwe dingen ontdekken, een boost voor je zelfvertrouwen! Niet alleen voor jouw zelfvertrouwen, maar ook dat van je hond. Je hond legt positieve associaties en put vertrouwen uit de begeleiding die jij je hond biedt in het overwinnen van spannende/nieuwe situaties.

De begeleiding van elke hond is anders. Jouw hond is een individu dat op zijn of haar eigen tempo mag ontdekken en leren. We gaan voor succes! Frustratie mag de pret niet bederven. Tijdens de sessies krijg je ook direct inzetbare tips om nadien verder mee aan de slag te gaan.

Tijdens het fijne huishond traject …

 • … is er de mogelijkheid om al voor de komst van de hond een sessie in te plannen om zo goed mogelijk voorbereid te zijn
 • … bekijken we de dagindeling van je hond en zoeken we een indeling die het beste past bij je hond en jullie levensstijl
 • … leer jij lifeskills die je tijdens het dagelijkse leven met je hond kan inzetten zoals naamherkenning, verzorgende handelingen, aangelijnd wandelen, …
 • … gaan we samen op zoek naar de spelstijl van je hond
 • … is er ruimte voor allerhande vragen over het leven als gezin met hond
Praktische informatie

Samen aan de slag?

 • Individuele sessies
 • Bij je thuis en/of op een locatie in de buurt
 • € 360 per 4 sessies
 • Het traject van 4 sessies duurt ongeveer 2 maanden, met een tijdsinterval van 2 weken tussen de sessies door
 • De sessies duren ongeveer 2 uur
 • reiskosten van 30km vanaf postcode 4675RN inbegrepen, voor verdere afstand wordt kilometervergoeding van 0,20€/km aangerekend
 • In te plannen tijdens de week van 18u tot 21u en in het weekend van 10u tot 16u.
 • Afgesproken in onderling overleg, zodat het steeds goed uitkomt

Reviews van mijn klanten

“Ik ben via via in contact gekomen met Sarah. Momenteel heb ik de eerste coaching erop zitten. Mijn hond is een puppy dat als nest verlaten is geweest en hierdoor wat problemen had met het alleen zijn. Sarah heeft hier tips rond gegeven hoe je dat probleem het beste aanpakt en hoe je je hond positief kan stimuleren met hersenspelletjes omdat niet alleen het fysieke geldt. We zijn twee weken verder en de tips werken goed. Wanneer je bijkomende vragen hebt, kan je Sarah gelukkig steeds bereiken.”

Julie met Naya

Heel goede en duidelijke raad ! Raad en tips die ook blijvend werken. Zorgt ook voor een consistente opvolging zodat je altijd terecht kan bij haar voor nog meer vragen along the way 😊 echt top!”

Wesley met Lilly

Met een nieuwe pup in huis die verzorgd en vertroeteld zou worden door drie generaties waren de tips en tricks van Sarah zo bruikbaar. Als van les 1 honden zowel de kids als wij aan de slag met heel werkbare tips en ontdekte we de voordelen van het positieve belonen. We hebben heel wat gehad aan de eenvoudige maar echt bruikbare info die we kregen van Sarah. Zij leidde ons heel comfortabel door de 1e weken van onze nieuwe huisgenoot. En  daar kunnen we alleen maar heel er blij om zijn.

Tamara met Marcel