online traject

Samen op eigen tempo

Heb jij soms moeite met het doorgronden van je hond? Wil jij graag meer inzicht in zijn gedrag en de achterliggende redenen? Maar wil je dat graag ontdekken op je eigen tempo en van thuis uit? 

6 weken online op pad 

Samen met Shiela van Sheltiespiegel ben ik volop bezig een online traject uit te werken waarbij je de lichaamstaal van je hond leert herkennen en interpreteren, een basis krijgt van verschillende trainingstechnieken, rust leert inzetten en meer informatie krijgt over de werking van Sheltiespiegel en wat je thuis zelf kan doen om je hond een fijne tijd te bezorgen.

Achter de schermen wordt er hard aan gewerkt. Kijk hieronder gerust even verder om te weten te komen wat je allemaal kan verwachten in dit traject.

Praktische informatie

Samen aan de slag?

  • Momenteel nog in volle ontwikkeling
  • Voorzien voor 2022
  • Zet je op de wachtlijst om je als eerste op de hoogte te zijn van de start
  • 6 weken intensieve begeleiding
  • Afwisseling tussen theorie en praktijk
  • In beperkte groep
  • Wekelijkse online live-sessies
Tipje van de sluier

Welzijn en trainen gaan hand in hand

Een hond is pas in staat te leren als hij zich ook goed in zijn vel voelt. Welzijn en trainen gaan altijd hand in hand en daar moeten we ons van bewust zijn.

In dit online traject raken we verschillende thema’s aan die bijdragen aan het fysieke en mentale welzijn van je hond, gecombineerd met handvatten om trainingssessies op te zetten voor succes.

Shiela en ik bekijken de lichaamstaal van honden, gaan op zoek naar manieren waarop je met stress kan omgaan, kijken naar management als hulpmiddel bij succes als doel. Verder neemt Shiela ons mee in de wondere wereld van het spiegelen en het spel tussen hond en eigenaar. Ik neem het trainen onder de loep en geef jullie tips en trics over hoe je een trainingssessie opzet. Samen nemen we enkele lifeskills onder de loop en gaan we samen aan de slag om deze onder te knie te krijgen.

Dit alles gebeurt in een kleine groep, waar ruimte is voor vragen en begeleiding aan de hand van filmpjes. Uiteraard sluiten we gezellig samen af en genieten we van elkaars parcours.

Reviews van mijn klanten

“Ik ben via via in contact gekomen met Sarah. Momenteel heb ik de eerste coaching erop zitten. Mijn hond is een puppy dat als nest verlaten is geweest en hierdoor wat problemen had met het alleen zijn. Sarah heeft hier tips rond gegeven hoe je dat probleem het beste aanpakt en hoe je je hond positief kan stimuleren met hersenspelletjes omdat niet alleen het fysieke geldt. We zijn twee weken verder en de tips werken goed. Wanneer je bijkomende vragen hebt, kan je Sarah gelukkig steeds bereiken.”

Julie met Naya

Wij zijn heel tevreden over de puppytraining die we samen met onze Jack Russel Mini hebben gevolgd. Vooral Sarah’s brede en moderne kijk op de opvoeding van de hond vonden we top. Sarah heeft er met haar tips en tricks voor gezorgd dat Mini, met vallen en opstaan voor zowel pup als mens, haar plaatsje heeft ingenomen binnen ons gezin.

Edith met Mini

Met een nieuwe pup in huis die verzorgd en vertroeteld zou worden door drie generaties waren de tips en tricks van Sarah zo bruikbaar. Als van les 1 honden zowel de kids als wij aan de slag met heel werkbare tips en ontdekte we de voordelen van het positieve belonen. We hebben heel wat gehad aan de eenvoudige maar echt bruikbare info die we kregen van Sarah. Zij leidde ons heel comfortabel door de 1e weken van onze nieuwe huisgenoot. En  daar kunnen we alleen maar heel er blij om zijn.

Tamara met Marcel